Koulutukset

Pienyrityksille suunnatut käytännönläheiset koulutukset ovat lähellä sydäntämme. Järjestämme koulutuksia monipuolisesti markkinointiin ja liiketoimintaan liittyen. Aiheet vaihtelevat nettisivuista ja hakukoneoptimoinnista markkinoinnin suunnitteluun, ajanhallintaan sekä tekoälyn hyödyntämiseen.

WordPress / Woocommerce-koulutus

Koulutuspakettimme on pienyritysten tarpeisiin suunnattu ja sisältää henkilökohtaista ohjausta. Koulutus tapahtuu ruudunjakoa käyttäen haluamanasi ajankohtana. 

Tehokas ajankäyttö ja aikaansaaminen -lunttilappu

Haluatko oppia markkinointia katsomalla 850 tuntia videoita ja lukemalla 500 e-kirjaa? Et tietenkään halua – ja juuri siksi kehitimme Yrittäjän lunttilaput. Lunttilapuissa yhdistyvät olennainen ja tiiviiksi puristettu tieto ja yrityskohtainen konsultointi, joten voit todellakin keskittyä olennaiseen. 

Tutustu tehokkaan ajankäytön lunttilappuun. Tällä kertaa lunttaaminen on salllittua!

Voittava Nettimarkkinointi

Voittava Nettimarkkinointi on yrittäjälle maksuton ei-tutkintoon johtava oppisopimuskoulutus, joka auttaa sinua hahmottamaan oman asemasi nettimarkkinoinnin pelikentällä. Koulutuksen käytyäsi tiedät mitä kannattaa tehdä ja mitä ei.

Koulutus perustuu vuodesta 2009 saakka järjestettyyn Internet-Startti -oppisopimuskoulutukseen. Koulutuksen on käynyt läpi yli 1500 yrittäjää.

Tekoälykoulutukset

Järjestämme tekoälyintroja ja pidempiä koulutuksia, joissa tekoälyn eri osa-alueet ja mahdollisuudet käydään tarkemmin läpi ja erilaisiin työkaluihin tutustutaan myös käytännössä. Voidaan järjestää yrityksille tai julkisille toimijoille.

Yrittäjille maksuton tekoälyälykoulutus Lappian alueella alkaa syksyllä! Lue lisää ja ilmoittaudu »

Muut koulutukset

Järjestämme tehokkaita koulutuksia markkinointiin ja yrittämiseen liittyvistä aiheista. Suosittu lunttilappuihin perustuva koulutuksemme taipuu monenlaiseen tarpeeseen.