WordPress / Woocommerce -koulutus

Yksilöllinen koulutustuokio, jonka aiheena on sinun sivustosi ylläpito!

Tuntuuko WordPress vaikealta ja kamppailetko verkkosivustosi sisältöjen päivitysten kanssa?

WordPress on maailman eniten käytetty julkaisujärjestelmä. WordPressin monipuolisuus, erilaiset teemat, lisäosat ja sivuston toteutusvaihtoehdot voivat kuitenkin tehdä ylläpidosta haastavaa. Markkinoinnin näkökulmasta on ensisijaisen tärkeää, että pystyt ylläpitämään verkkosivustosi sisältöä vaivattomasti itse ja ilman turhia välikäsiä.

Tästä syystä olemme luoneet pienille ja mikroyrityksille suunnatun WordPress-koulutuspalvelumme, jonka avulla teemme verkkosivuston ylläpidon ja sisällöntuotannon helpoksi. Koulutuksessa keskitymme juuri sinun WordPress-sivustosi ylläpitoon.

Kokeneet asiantuntija osaavat auttaa julkaisujärjestelmän kaikkien osa-alueiden kanssa – olipa kyse sitten teknisistä, ulkonäöllisistä kuin sisällöllisistä päivityksistä. Haluamme varmistaa, että voit tarjota houkuttelevaa ja myyvää verkkosisältöä ilman, että ylläpidolliset haasteet estävät sinua saavuttamasta tavoitteitasi!

Miksi valita meidän WordPress-koulutuksemme?

Henkilökohtainen ohjaus asiantuntijan johdolla

Koulutukseemme sisältyy yksi tunti henkilökohtaista aikaa asiantuntijan kanssa  ruudunjakoa käyttäen. Käymme läpi tarvittavat askeleet yhdessä yrityksesi sivustolla. Olipa kyseessä sisältöjen päivitys, lisäosien hallinta tai verkkokaupan ylläpito, olemme täällä auttamassa sinua.

Lisätyöt tekevät elämästäsi helpompaa

Jos tarvitset ylimääräistä apua sivustosi parissa, älä huoli. Koulutuksemme kattaa  ylimääräisen tunnin asiantuntijan tekemiä lisätöitä, joissa autamme esimerkiksi lisäosien etsimisessä, kuvien muokkaamisessa tai vaikka logojen ja bannerien päivittämisessä. Meidän kanssamme et jää yksin.

Asiantuntijan ehdotukset sivuston kehittämiseen

Koulutuksen jälkeen saat asiantuntijan arvion siitä, miten sivustoasi kannattaa kehittää eteenpäin. Tutustumme sivuston tekniseen toteutukseen ja ulkoasuun, ja annamme kehitysehdotukset. Tarkistamme myös hakukonenäkyvyyden tilan ja ehdotamme käytännönläheisiä toimenpiteitä sen parantamiseksi.

Tilaa WordPress -koulutus

Hinta

179 €

Hintaan lisätään alv. 24%

Tilauksen jälkeen saat linkin ajanvaraukseen sekä ohjeet esitietojen lähettämiseen.

Tilaus maksetaan laskulla joka lähetetään henkilökohtaisen ohjauksen jälkeen.

Tilaus maksetaan pankki- tai luottokortilla. 

Tilaa ilmaiseksi hakukoneoptimoinnin Lunttilappu

Lunttilappu on kehittämämme konsepti, jossa saat tiiviissä muodossa aihealueen tärkeimmät huomioitavat asiat. Hakukoneoptimoinnin lunttilapun avulla pääset nopeasti liikkeelle optimoinnissa ja osaat luoda hakukoneystävällistä sisältöä. Lunttilappu toimitetaan pdf-muodossa.

Liity uutiskirjeen tilaajaksi ja saat lunttilapun

Tilaa hakukoneoptimoinnin Lunttilappu ja uutiskirje

Please wait...

Kiitos! Saat hakukoneoptimoinnin lunttilapun pian sähköpostiisi.

Usein kysyttyä

Kysymyksiä ja vastauksia

Palvelumme on suunnattu erityisesti mikro- ja pienyrityksille, jotka haluavat tehdä verkkosivustostaan vakuuttavamman ja houkuttelevamman. Ja jotka haluavat oppia käyttämään WordPress-julkaisujärjestelmää.

Tehdessäsi tilauksen voit valita sinulle sopivan ajankohdan erillisestä varauskalenterista. Koulutus järjestetään etäkoulutuksena ruudunjaon avustuksella.

Valmistautuminen on helppoa. Tilauksen jälkeen saat esitietokyselyn sekä linkin ajanvarauslomakkeeseen.  Mieti kysymyksiä, joita haluaisit käsitellä koulutuksen aikana. Näin varmistat, että saat kaiken irti koulutusajastasi.

Lisätyöt ovat asiantuntijan toimesta tehtyjä toimenpiteitä sivustosi hyväksi. Lisätyöt voivat sisältää esimerkiksi kuvankäsittelyä, sivun asettelun muutoksia tai vaikkapa uuden tarvittavan toiminnallisuuden selvitystyötä. 

Kaikki sivustot ovat erilaisia. Tässä koulutuksessa mennään suoraan asiaan ja keskitytään juuri sinun sivustoosi, joten tämä on täysin eri asia kuin vaikkapa luokkahuoneessa pidetty koulutus jossa WordPressiä käsitellään yleisellä tasolla. Koulutuksen avulla saat apua juuri niihin ongelmakohtiin jotka ovat sinulle vaikeita. Asiantuntijan kanssa tunnissa ehditään yllättävän paljon!
 
Mikäli olet kiinnostunut pitemmästä koulutuksesta kts. seuraava kohta. 

Palvelu voi sopia myös sivustonne sisällön päivittäjälle.

Lisäksi pidämme mielellämme teille räätälöidyn yrityskohtaisen koulutuksen joko lähi- tai etäkoulutuksena. Tällöin koulutukseen voivat osallistua kaikki joiden on hyvä ymmärtää sivustonne ylläpidosta. Sisältöä voidaan räätälöidä toiveiden mukaiseksi.

Lähetä viesti ja pyydä tarjous »

Asiantuntijoillamme on yli 15 vuoden kokemus WordPress-sivustojen suunnittelusta ja ylläpidosta. Tarjoamme tällä hetkellä apua vain WordPress-sivustojen kanssa. 

Meiltä tarjolla myös edullinen kuukausimaksullinen WordPress-ylläpitopalvelu, joka sisältää teknisen ylläpidon lisäksi käyttötuen. Hinta alkaen 33e/kk + alv 24%.