Paikallinen Mainostoimisto

Paikallinen Mainostoimisto on tehokas ja mukava pienyritysten markkinointikumppani.

Olemme kouluttaneet tuhansia pienyrityksiä hyödyntämään nettimarkkinoinnin mahdollisuuksia, luoneet yli tuhat toimivaa verkkosivustoa ja verkkokauppaa sekä auttaneet asiakkaitamme tuotteistamisessa ja markkinoinnin suunnittelussa.  

Tavoitteenamme on auttaa sinua hyödyntämään nettimarkkinoinnin mahdollisuudet tehokkaasti. Olemme erikoistuneet asiakaslähtöisiin markkinointipalveluihin ja -koulutuksiin, joissa keskitymme sisällöntuotantoon, markkinoinnin suunnitteluun ja tekoälyn hyödyntämiseen.

Ymmärrämme, miten erilaiset markkinointityökalut ja -kanavat toimivat ja miten niitä hyödynnetään tehokkaasti. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi markkinoinnin tekoälysovelluksista sisällöntuotantoon, hakukoneoptimointiin ja verkkosivustojen suunnitteluun. Olemme erikoistuneet tehokkaisiin, toimiviin ja asiakaslähtöisiin markkinointipalveluihin ja -koulutuksiin.

Keitä me olemme?

Pasi Kemi

Nettimarkkinoinnin asiantuntija, markkinointikonsultti

Pasi on omistautunut auttamaan pienyrityksiä markkinoinnissa ja liiketoiminnassa. Yli 20 vuoden kokemus kotisivuista, markkinoinnista ja mainonnasta ei jää huomaamatta. Pasissa visuaalinen näkemys yhdistyy tekniseen ja markkinoinnilliseen huippuosaamiseen. Viime aikoina Pasi on puhunut erityisen innostuneesti tekoälyn mahdollisuuksista.

Pasin intohimo on auttaa yrittäjiä menestymään liiketoiminnassaan ja hänellä on taito tehdä se tavalla, joka saa asiakkaat innostumaan markkinoinnista. Hänen neuvonsa ja keskustelut jättävät asiakkaat täynnä uutta markkinointi-intoa ja hyvää tuulta.

Pasiin voit törmätä myös junioriurheilun parissa – useimmiten valokuvaamassa tai striimaamassa pelejä.

Juha Penttilä

Nettimarkkinoinnin asiantuntija, tuotannot

Juha vastaa Paikallisen Mainostoimiston tuotannoista. Juhan taitavien käsien kautta on syntynyt upeannäköisiä visuaalisia ilmeitä, lehtitaittoja, esitteitä, julisteita ja logoja jo kahden vuosikymmenen ajan.

Onneksemme Juha käyttää lahjojaan nykyään lähinnä netin ihmeelliseen maailman parissa. Asiakkaat tuntevat Juhan oikein mukavana heppuna, jonka kanssa on helppo tulla toimeen.

Juhan intohimona vapaa-ajalla on surffaus, joka yhdistää hänen luovuutensa ja seikkailunhalunsa. Hän on aina valmis ottamaan haasteita vastaan niin työssä kuin vapaa-ajallaan.

 

Lauri Mäkinen

Nettimarkkinoinnin asiantuntija, valmentaja

Lauri Mäkinen on Paikallisen Mainostoimiston kokenut nettimarkkinoinnin asiantuntija ja valmentaja, jonka erikoisosaamista ovat myyvä sisällöntuotanto ja markkinoinnin suunnittelu. Lauri on myös erittäin taitava ihmisten innostamisessa ja auttaa heitä löytämään omat vahvuutensa.

Lauri toimii valmentajana suurimmassa osassa Paikallisen Mainostoimiston koulutuksia. Hän on arvostettu luennoitsija, jonka koulutuksissa osallistujat saavat paljon uusia oivalluksia ja käytännön vinkkejä.

Laurilla on vaikuttava track record sisällöntuotannossa. Esimerkiksi tammikuussa 2015 yhden kuukauden aikana hänen kirjoittamansa blogiteksti tavoitti ennätykselliset 110 000 uniikkia lukijaa ilman maksettua mainontaa. Laurin taitavat kynänvedot ja markkinointikokemus yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla, ja hän onkin auttanut monia yrityksiä menestymään verkossa.