Tekoäly mullistaa maailmaa, halusitpa sitä tai et

Onko yritykselläsi vara jäädä ulkopuolelle?

Tekoälykoulutukset ja konsultoinnit

Tekoäly tarjoaa pienyrittäjille uudenlaisia mahdollisuuksia liiketoiminnan tehostamiseen, asiakaskokemuksen parantamiseen ja uusien markkinamahdollisuuksien hyödyntämiseen. Tekoäly toimii erinomaisena ideoiden kehittelijänä ja strategioiden luojana. Parhaimmillaan sen avulla tehostat merkittävästi markkinointia ja myyntiä.

Olemme kouluttaneet niin julkisia toimijoita kuin pieniä yrityksiä käyttämään tekoälyä. Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä ja helposti ymmärrettäviä, ja niitä voi räätälöidä tarpeen mukaan.

Tekoälyintro

Inspiroiva lyhytkoulutus antaa kokonaiskuvan tekoälyn mahdollisuuksista ja esittelee erilaisia tekoälytyökaluja. Antaa myös vastauksen kysymykseen: ”Onko jo aika antaa mainostoimistolle potkut?”

Tekoälykoulutukset

Pidemmät kokonaisuudet, joissa tekoälyn eri osa-alueet ja mahdollisuduet käydään tarkemmin läpi ja erilaisiin työkaluihin tutustutaan myös käytännössä. Voidaan järjestää yrityksille tai julkisille toimijoille.

Tekoälykonsultoinnit

Yrityskohtainen räätälöity introkoulutus tai jatkuva konsultointi. Pidempi konsultointi mahdollistaa tekoälyn kehityksessä mukana pysymisen ja myös yhdessä tekemisen ulkopuolisen asiantuntijan kanssa.

Yrittäjille maksuton tekoälyälykoulutus Lappian alueella alkaa syksyllä! Lue lisää ja ilmoittaudu »

Miten voimme olla avuksi?

Tekoälypalvelut

Supermint AI

Innovatiivinen pienyrityksille suunnattu tekoälytyökalu, jonka kehityksessä olemme vahvasti mukana. Työkalun avulla tekoälypohjainen sisällöntuottaminen on tehokasta ja kaikkien saatavilla. Palvelu on pilottivaiheessa.

AI Chatbotit

Asiakaskokemusta mullistavat, yrityskohtaisesti räätälöidyt tekoälychatbotit, jotka eivät ainoastaan paranna asiakaspalvelua, vaan myös keräävät liidejä ja tehostavat myyntiä.

Custom GPT

Yksilöllisesti mukautettu ChatGPT-versio, joka on suunniteltu vastaamaan yrityksesi erityistarpeita, opetettu yrityksesi datalla ja optimoitu tehostamaan juuri niitä toimintoja, joita tarvitset.